Tartu kunstimuuseumi direktoriks soovib saada kolm isikut

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kolmest isikust, kes esitas oma dokumendid konkursile, on Tartu kunstimuuseumi praegune direktor Rael Artel.
Üks kolmest isikust, kes esitas oma dokumendid konkursile, on Tartu kunstimuuseumi praegune direktor Rael Artel. Foto: Margus Ansu

Kultuuriministeeriumis sügise hakul välja kuulutatud avalik konkurss Tartu kunstimuuseumi direktori ametikohale on jõudnud nii kaugele, et möödas on dokumentide esitamise viimane päev. Dokumendid on esitanud kolm kandidaati, nende hulgas praegune direktor Rael Artel.

Ministeeriumi kommunikatsiooniosakonna juhataja Meelis Kompuse teatel ei väljasta ministeerium kandidaatide nõusolekuta nende nimesid ja muid andmeid. Üks dokumendid esitanud isik on Tartu Postimehele siiski teada, nimelt vastas praegune direktor Rael Artel jaatavalt küsimusele, kas ta kandideerib taas sellele ametikohale.

Konkurss läheb edasi kandidaatide vestlusvooruga 7. detsembril ministeeriumis. Tulemused avaldatakse detsembri teises pooles.

Kultuuriministeerium tõi konkurssi välja kuulutades põhjuseks asjaolu, et Rael Arteli tähtajaline tööleping on lõppemas. Tartu kunstimuuseumi direktori eelmisel konkursil selgus novembris 2012, et komisjon kinnitas parimaks kandidaadiks Rael Arteli. Senise direktori Reet Margi ametiaeg sai otsa 2013. aasta märtsi lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles