Tartu loomemajanduskeskusest alguse saanud disainipood kolib Antoniuse õuele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Loomemajanduskeskus.
Tartu Loomemajanduskeskus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu loomemajanduskeskusest tuule tiibadesse saanud Eesti disaini pop-up-kauplus Di5ain kolib sügisel Antoniuse õue ruumidesse.

Tartu loomemajanduskeskuse juhi Reigo Kuivjõgi sõnul võtsid ostjad Tartu Kaubamajas aastase eriprojekti raames tegutsenud ajutise kaupluse väga soojalt vastu, mis andiski mõtte pärast projekti lõppu jätkata poe pidamist Antoniuse õuel. Viimane on tuntud kui Tartu kunsti-, käsitöö- ja kultuurikeskus, kus tartlased on harjunud käima nii muusikat kuulamas, teatrit nautimas kui ka kohalikku käsitööd ja disaini uudistamas.

«Tartu Kaubamajas on pop-up-kauplus viimast päeva avatud 1. septembril ning uude asukohta ootame kõiki disainisõpru külla juba 1. oktoobrist. Samuti on endiselt kõik huvilised oodatud Tartu loomemajanduskeskusesse Kalevi tänaval, kus on võimalik lisaks disaini soetamisele ka koolitustel ja õpitubades osaleda,» vahendas Tartu linnavalitsus BNS-ile Kuivjõgi sõnu.

«Tartu loomemajanduskeskus on olnud meie pikaajaline ja hea koostööpartner, kellega koostöös on tehtud aastate jooksul mitmeid vahvaid projekte – plaanime kindlasti koostöö ja eriprojektidega ka tulevikus jätkata,» ütles Tartu Kaubamaja keskuse tegevjuht Marju Jeedas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles