Miks tõusis Tartu krematooriumist tume suitsusammas?

Eleen Laasner
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu krematoorium
Tartu krematoorium Foto: Lugeja foto

Täna pärast kella kolme päeval kerkis Tartu krematooriumist suur ja üsna tume suitsusammas, mida tuul kõrval asuvale kalmistule kandis. Krematooriumi direktori sõnul oli tegu tehnilise rikkega, mis kiiresti kõrvaldati.

Suitsusammast märkas ja pildistas Rahumäe kalmistul tartlanna Tatjana. Ta oli koos emaga korrastamas hauaplatsi, kui nägi äkitselt suurt suitsusammast, mille tuul maapinnale kandis. Tatjana korrastas platsi, mis asus paarkümmend meetrit krematooriumist.

Tartu krematooriumi direktor Andres Tõnissoo selgitas, et tegemist oli tehnilise rikkega, täpsemalt hetkelise elektrikatkestusega ühes seadmes. Krematooriumi kauaaegsed töötajad, oma ala professionaalid, suutsid probleemi kiirelt lahendada.

„Ka kõige kaasaegsema ja kvaliteetsema tehnikaga võib juhtuda äpardusi, minu siirad vabandused nende ees, keda see puudutas,“ ütles Tõnissoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles