Kehtna liudadest üks tuli Tartumaale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehtna Liud võitja Georg Kristerson.
Kehtna Liud võitja Georg Kristerson. Foto: Kalev/Englas

Kehtna Liud auhinnavõistlustel osalesid 17 klubi ligi 130 noort maadlejat ja kolmes kaalus võistlesid ka  seeniorideklassi  kreeka-rooma maadlejad.

Lisaks treeningutele on eriti noormaadlejatel oluline ka võistlemine, sest kuidas teisiti saaks maadluses oma arengut ja võimeid kontrollida, leidis Kalev/Englase klubi treener Voldemar Press. Nädalavahetusel tehtigi seda Kehtnas, kus ka tartlasedki oma treeningvilju realiseerisid.

Tartumaale toodi ka üks peaauhindadest (Kehtna liud) ja selle võitis Kalev/Englas esindaja  Georg Kristerson. Seda auhinda vääris Kambja poiss igati, sest tema punktisaak kogu võistluses oli kõige suurem, lisaks sooritas ta võistluste ainsa nn. iluheite, mis ka uute reeglite kohaselt hinnati viie punkti vääriliseks.

Kalev/Englas poistest heitlesid finaalis veel Karlis Ander All ja Ivan Kulak. Kuigi mõlema teekond finaali kulges üsna libedalt, jäi tulemuseks hõbemedal.

Tartu valla spordikooli noored olid samuti tublid. Kalmer Kukk võitis nädal tagasi Eesti Kadettide vabamaadluse esivõistlustel pronksmedali ja sai Kehtnas hõbemedali. Tauri Lill oli läbi lohutusringi lõppvõistluses võidukas ja teenis pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles