Arno asub ka mudilasi sõeluma

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Piksel arendaja Anastassia Kuusik (vasakul) ja Tartu linnavalitsuse haridusosakonna peaspetsialist Riina Voore jagasid eile Reiniku koolis Arno kohta näpunäiteid ka Sassi lasteaia direktorile Lea Laumäele (keskel).
OÜ Piksel arendaja Anastassia Kuusik (vasakul) ja Tartu linnavalitsuse haridusosakonna peaspetsialist Riina Voore jagasid eile Reiniku koolis Arno kohta näpunäiteid ka Sassi lasteaia direktorile Lea Laumäele (keskel). Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kui seni on Tartus lasteaiakohta ootavad vanemad pidanud oma küsimustega pommitama nii linnaametnikke kui lasteaiajuhte, siis uuest nädalast on kogu lasteaiasabasid puudutav info kogutud Arno e-keskkonda.

Arno e-keskkonnas käis seni vaid esimesse klassi minejatele koolide sõelumine, nüüd liituvad Arnoga ka lasteaiad. Siiski ei seota lapsi lasteaiaga nende elukoha järgi nagu koolide puhul, vaid lapsevanem ise märgib ära, milliseid lasteaedu ta eelistab.

Eile ja täna tutvuvad lasteaedade juhid uue süsteemiga. Praeguse kava järgi saavad lapsevanemad alates järgmisest nädalast kontrollida Arnos oma lapse kohta esitatud teavet ning vajaduse korral muuta kontaktandmeid ja lasteaiakoha eelistusi.

Kui kõik sujub plaanipäraselt, hakkavad lasteaiad tegema vanematele kohapakkumisi 6. aprillist. Pakkumised jõuavad vanemateni nii Arno kaudu kui ka meilipostkasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles