Tartu meistriks mälumängus tuli Tiit Naarits

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu mälumängu meistrivõistluste parimad. Keskel võitja Tiit Naarits, vasakul teise koha võitnud Silja Paavle ja paremal pronks Arko Olesk.
Tartu mälumängu meistrivõistluste parimad. Keskel võitja Tiit Naarits, vasakul teise koha võitnud Silja Paavle ja paremal pronks Arko Olesk. Foto: Erakogu

Eesti mõttespordi selts korraldas eile Tartus kolmandad Tartu meistrivõistlused üksikmälumängus. Ülekaalukalt, 75 punktiga, tuli võitjaks Jõgevamaa gümnaasiumi ajalooõpetaja Tiit Naarits.

Meistritiitlit tuli jahtima 32 võistlejat. Kokku esitati 60 küsimust, mille koostas mälumängukorüfee Jevgeni Nurmla. Omalt poolt lisas küsimusi, pani mängu kokku ja viis assistentide abiga läbi tuntud Tartu mälumängur Toivo Kreek.

Eilse mängu võitja Tiit Naarits kuulub vaieldamatult Eesti mälumängurite tippu. Ta on paljukordne Eesti meister, kes võitis Tartu mälumänguvõistlused ka 2013. aastal. Mullu tuli Tartu meistriks Matis Song.

Teine ja kolmas koht läksid jagamisele viigilahutuses. Teiseks tunnistati Õhtulehe tervisetoimetaja Silja Paavle ning kolmandaks teadusajakirjanik Arko Olesk. Mõlemad kogusid mängu lõpuks 60 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles