Tehvandil meeste vaidlusse sekkunud mööduja sai keretäie

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää MK etapp.
Otepää MK etapp. Foto: Rein Säinas

Otepääl vajas laupäeval arstiabi mees, kes sekkus õues sõnelenud kodanike vaidlusse.

Lõuna prefektuuri teatel saabus 17. jaanuaril informatsioon, mille järgi kasutasid kaks meest ühe 39-aastase mehe suhtes ebatsensuurseid väljendeid. Juhtunusse sekkus mööduja, kellega meestel tekkis kähmlus ning sekkujal rebenes jope.

Lisaks sai ta vigastusi ning traumapunktis anti talle esmaabi. Hiljem teatas ta juhtunust politseile. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tartu Postimehele teadaolevalt leidis vahejuhtum aset Otepääl, Tehvandi spordikeskuse tribüüni juures vahetult pärast Tartu maratoni retrosõitu ja osa tunnistajaist olid sõidust osavõtjad.

Esialgsetel andmetel võis tüli tekkida sellest, et üks mees üritas oma autot tarastatud territooriumilt välja saada ja sai ebatsensuurse sõimu osaliseks.

Kõigil, kes nägid intsidenti pealt või oskavad anda muud abistavat infot juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks, palutakse helistada politsei telefonil 110 või 612 3000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles