Otepääl lähevad suusarajale ka Piiroja, Pevkur ja Pullerits

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti peeti Otepääl suusahullude tuur, nüüd ootavad ees uued võistlused.
Hiljuti peeti Otepääl suusahullude tuur, nüüd ootavad ees uued võistlused. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel nädalavahetusel Otepääl maailmakarikaetapi raames toimub pühapäeval ka harrastajate võistlus, millest võtavad osa mitmed tuntud poliitikud, ajakirjanikud ja Eesti avaliku elu tegelased.

Harrastajate võistlusest on lubanud osa võtta näiteks Sandor Liive ja Rait Pallo, Ago Markvardt ja Allar Levandi, Priit Pullerits ja Art Soonets, Hannes Hermaküla ja Jüri Muttika, Allar Raja ja Kaspar Taimsoo, Meelis Mälberg ja Hanno Pevkur, Ain-Alar Juhanson ja Priit Ailt, Margus Pirksaar ja Meelis Atonen, Sander Pärn ja Urmo Aava, Raio Piiroja ja Gert Kams, Veikko Täär ja Tiit Sukk.

Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits ütles, et loodab võistlusel jõuda esimese viie hulka, kuid pjedestaalile tõusmine läheb raskeks.  «Olen sel aastal saanud harjutada varasemast rohkem ning kogunud tänaseks juba koos rullsuusatamisega ligi 800 kilomeetrit,» lausus ta. Võistlusel osaleb 15 võistkonda, kelle hulgas on ka kaks Tartu suusaklubi Suusahullud tiimi.

Lemeks Harrastajate MK nimeline võistlus ehk paarissprint vabatehnikas algab pühapäeval kell 12.30. Võistluse formaadi järgi tuleb mõlemal võistkonnaliikmel läbida üks 1,5-kilomeetrine maailmakarikaetapi sprindiring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles