Piltuudis: jõuluinstallatsioon jõudis taas raeplatsile

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja platsile kerkis mullustest jõuludest tuttav vineerist installatsioon, mille külge tulevad kaasava eelarve hääletusele kutsuvad plakatid.
Raekoja platsile kerkis mullustest jõuludest tuttav vineerist installatsioon, mille külge tulevad kaasava eelarve hääletusele kutsuvad plakatid. Foto: Kristjan Teedema

Mitmed inimesed on jõudnud täna lehetoimetuselt küsida, kas jõulukaunistused saabuvad tänavu Raekoja platsile eriti varakult. Tegelikult kasutab linn mulluse jõuluinstallatsiooni detaile, et tõmmata tähelepanu kaasava eelarve hääletusele.

Linna teabeteenistuse juhataja Lilian Lukka kinnitas, et jõuludeks linn siiski veel ei valmistu. Pigem on tegemist mulluse jõuluinstallatsiooni taaskasutusega väiksemas mahus. «Kuna nende loomiseks kulus üsna palju raha, otsustasime, et kasutaks neid veel.»

Taiesele kinnitatakse kolm plakatit, mis kutsuvad osalema kaasava eelarve hääletusel. Ideede endiga saab jätkuvalt tutvuda Kaarsillal ning raekoja infokeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles