Kevadpäevalised juba ähvardavad

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmel korral, kell 16, 17 ja 18, heitsid tantsijad endalt tavalise jalutaja maskeeringu ja viskusid tantsima.
Kolmel korral, kell 16, 17 ja 18, heitsid tantsijad endalt tavalise jalutaja maskeeringu ja viskusid tantsima. Foto: Kristjan Teedema

Tudengite kevadpäevad algavad järgmisel nädalal, aga eelüritus tehti ära juba eile. Ühelt poolt linnarahva rõõmustamiseks, teisalt oma reklaamklipi filmimiseks.

Flashmob on ülipopulaarne eriti Ameerikas. Kusagil rahvarohkes kohas hakkab järsku muusika mängima ja kamp inimesi tantsima.

Eestis see veel suurt menu pole saavutanud, aga tudengipäevade korraldajad kasutasid tantsijaid oma ürituse reklaamimiseks juba teist korda: mullu sügisel ja nüüd eile Küüni tänava otsas.

Kolmel korral, kell 16, 17 ja 18, heitsid tantsijad endalt tavalise jalutaja maskeeringu ja viskusid tantsima. Sügisel lõid kaasa rahvatantsijad, nüüd võeti aga appi breikarid ja ka Villem ei pidanud paljuks pisut keerutada.

Kogu lust filmiti üles viie kaameraga ja sellest saab kevadpäevade reklaamklipp.

Nädala kestvad tudengipäevad algavad esmaspäeval, 28. aprillil. Esimene üritus on tavapärane avatuut – suur äratus ühiselamute juures kell 6.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles