Janar Talts: see on jälle elu ja surma mäng

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõunal alustas Rocki buss sõitu Leedu linna Pasvalysesse, kus täna peetakse Balti liiga veerandfinaali otsustav kohtumine. Meeskonnaga sõitis kaasa ka teisipäeval kõhugripiga kimpus olnud Janar Talts, kelle sõnul oli eilseks enesetunne juba enam-vähem.
Eile lõunal alustas Rocki buss sõitu Leedu linna Pasvalysesse, kus täna peetakse Balti liiga veerandfinaali otsustav kohtumine. Meeskonnaga sõitis kaasa ka teisipäeval kõhugripiga kimpus olnud Janar Talts, kelle sõnul oli eilseks enesetunne juba enam-vähem. Foto: Margus Ansu

Olite teisipäeval tõsiselt tervisega hädas. Kuidas nüüdseks olukord on?


Tasapisi läheb paremaks, täna (eile – toim) hommikul tegin juba kerge trenni kaasa. See oli vist rohkem kõhugripi moodi asi, oksendasin ja oli palavik. Olen võtnud igasuguseid rohtusid. Teisipäeval olin ikka täiesti zombie. Pea käis mängu ajal ringi ja ma ei saanud maast ega ilmast aru.

Kas meeskond on euromängu kaotusest üle saanud?

Eks ikka raske oli, aga homme (täna – toim) on juba uus mäng ja tuleb sellele keskenduda. Ma arvan, et mehed annavad endast kõik. Siin pole kusagilt enam tagasi hoida. See on jälle elu ja surma mäng. Anname endast maksimumi ja läheme võitlema.

See 13 punkti edu on tegelikult petlik?

Jah. Justkui on vahe ja nagu ei ole ka. Tegelikult on see väga väike vahe, aga annab vähemalt väiksegi eksimisruumi. Aga sinna läheme ikkagi mõttega võita. Ei tohi kogu aeg tablood vaadata ja mõelda, et meil on 13 punkti edu. See ei too kunagi head.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles