Tasku kogub noortekeskusele raha

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtute raamatupidamiskeskus otsustas üürida endale uued ruumid reformierakondlase Neinar Seli firmale kuuluvas Tartu Tasku keskuses.
Kohtute raamatupidamiskeskus otsustas üürida endale uued ruumid reformierakondlase Neinar Seli firmale kuuluvas Tartu Tasku keskuses. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kõik, kes ostavad aprillikuus Tasku moe- ja vabaajakeskusest vähemalt 100 krooni eest, toetavad ühtlasi Anne noortekeskust. Igast sajast kroonist ühe kingib Tasku noortekeskuse multimeedia laborile.


Noortekeskuse direktori Kristel Tanniku sõnul saavad noored multimeedia laboris kätt proovida fotograafia vallas, monteerida filme ja kasutada erinevat tehnikat. Tasku heategevuskuul kogutud summa eest on kavas laborisse soetada uus kaamera, mis võimaldab koolitada noori ning ette valmistada NoorteTV saateid.



Tasku moe- ja vabaajakeskuse juht Eveli Opmann leiab, et heategevust ei peaks tegema ainult jõulude ajal või siis kui tõeline häda on juba käes. «Noorte mitmekülgne huvitegevus on meie jaoks oluline kogu aeg,» leidis ta.



Heategevuskuu kampaania «Ainult head ostud» on suunatud noorte foto- ja filmihuvi toetuseks. Anne noortekeskus ja Tasku on tänavu juba teinud viljakat koostööd sõbrapäeva ürituse ja noorte moekonkursi Moeke raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles