Tõrvas sattus vanaproua 4-aastase ratturi süül haiglasse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur
Jalgrattur Foto: SCANPIX

Eile õhtul sai Tõrvas kannatada eakas naine, kellele sõitis jalgrattaga otsa 4-aastane laps.

Politseiuurimine selgitas, et õnnetus juhtus kella 16 paiku Tõrva linnas Valga maanteel asuval õuealal, kus 4-aastane poiss sõitis rattaga külge mängväljaku lähistel liikunud vanaprouale, kes seepeale kukkus.

Õnnetust nägi pealt samal õuel viibinud tütarlaps, kes kutsus täiskasvanu abistama. Vestluse käigus eaka naisega selgus, et ta ei vaja meedikute abi ning ta jätkas teed kaupluse suunas.

Hilisemalt kurtis naine siiski valu puusas ning tema lähedane isik toimetas ta Valga haiglasse, kust naine hiljem Tartu Ülikooli Kliinikumi viidi.

Tõrva konstaablijaoskonna piirkonnavanema Aleksander Zemskovi sõnul on intsidendi puhul tegemist õnnetusjuhtumiga, kus väikelaps ettevaatamatusest või ratta üle kontrolli kaotades kahjuks eakale naisele otsa sõitis.

«Paraku käituvad väikelapsed ettearvamatult ja ei tunneta ohte nii nagu seda teevad suuremad inimesed, seega on väga oluline, et vanematel oleks ülevaade väikelapse toimetamistest õuel. Ka ei tee paha juba varakult alustada liiklusohutusalase selgitustööga,» ütles Zemskov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles