Sõiduautot ramminud veok põhjustas Viljandimaal ahelavarii

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: Elmo Riig

Täna hommikupoolikul juhtus Viljandimaal Suure-Jaani vallas liiklusõnnetus, milles said vigastusi kaks inimest. Esialgsetel andmetel põhjustas avarii veoauto Scania, mis sõitis tagant otsa sõiduautole. See aga paiskus omakorda vastassuunavööndisse, põrkudes vastutulijaga.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus kella 11.12 ajal Suure-Jaani vallas Vastsemõisa külas. Viljandi poolt Suure-Jaani suunas liikunud veok Scania sõitis tagant otsa Vastemõisa kultuurimaja poole vasakpööret oodanud Volkswagen Golfile.

Saadud löögist paiskus Volkswagen Golf vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku teise vastutulnud Volkswagen Golfiga.

Vastassuunavööndisse paiskunud Volkswagenist viis kiirabi haiglasse nii masinat juhtinud 69-aastase Vello kui ka kaasa reisinud 65-aastase Ly. Pärast tervisekontrolli lubati mees kodusele ravile, naine jäi vigastuste täpsustamiseks esialgu haiglasse.

Viljandi liikluspolitseinikud tuvastasid, et sõidukijuhid olid kained ja turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse edasise uurimise käigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles