Galerii ja video: Tammeka langes meistriliigas viimaseks

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalliklubi Tammeka vilets hoog Eesti meistriliigas jätkus ja laupäeval kaotati koduväljakul Paide Linnameeskonnale 1:2.

Kohtumise alguses väga uimaselt tegutsenud Tammeka jäi juba 19. minutiks 0:2 kaotusseisu, sest 7. minutil lõi Paide eest värava Teet Allas ja 19. minutil Sander Rõivassepp.

«Nukker, lasime nullist ära lüüa kaks väravat,» ütles Tammeka treener ja kaitsja Martin Hurt. «Kahju.»

Hurda sõnul polnud meeskond kohtumise alguseks valmis ja ärgati liiga hilja.

«Alles 0:2 pealt võtsime jalad kõhu alt välja – oleks algusest peale samamoodi mängima läinud, oleks poole positiivsem tulemus olnud,» laitis Hurt. «Seekord magasid kõik. Ei oska öelda. Võib-olla oli see, et tahtsime julmalt panema minna.»

Tammeka ainsa värava lõi (pildil) just Hurt kohtumise 42. minutil. Kuigi Tammeka oli teisel poolajal aktiivsem, ei suudetud viigiväravani jõuda, võimalusi oli nii Heiko Tammel, Mikk Laasil kui ka Jürgen Lorenzil, kuid nende löögid ebaõnnestusid.

Et Tammeka kaotas ja Trans võitis 1:0 Sillamäed, langes Tammeka liigatabelis viimaseks, kuigi ka Narval on kogutud neli punkti. Punkti kaugusel on Kuressaare ja kolme punkti kaugusel Viljandi.

Teisipäeval kohtub Tammeka võõrsil Kuressaarega ja laupäeval samuti võõrsil Tallinna Kaleviga. 19. mail mängitakse kodus Kuressaarega ja see mäng algab kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles