Galerii ja video: Tammeka kaotas Nõmme Kaljule

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalliklubi Tammeka pidi koduväljakul tunnistama Eesti meistriliiga liidri Nõmme Kalju paremust 0:4.

Nõmme kontrollimisel kulgenud kohtumises sai pöördpunktiks kohtunik Toomas Nõmmiste otsus mängu 15. minutil, kui Siim Valtna kaitsetöö tõttu langes kunstmurule Tarmo Neemelo ja kohtunik määras penalti – kuivõrd õigustatult, ei osanud Tammeka peatreener Kristjan Tiirik kohe pärast kohtumist öelda.

Penalti realiseeris Juri Jevdokimov.

Teisel poolajal oli Tammeka aktiivsem, kuid Uku Lilleväli õnnetu omavärav ja Alo Bärengrubi kaks tabamust vormistasid lõppseisu.

Paar poolvõimalust Tammekal oli, kuid nö 100-protsendilisi võimalusi siiski polnud.

«Paberil oli kindlasti tugevaim meeskond ja vaadates seniseid tulemusi – jah», ütles Tiirik, kui küsiti, kas tegemist oli senise tugevaima vastasega. «Teine värav tõmbas mängijatel masti maha, et väga rumal värav tuli, mida võinuks vältida.»

«Üldjoontes olid poisid tublid ja esimese poolajaga võis rahule jääda,» lisas Tiirik.

Tammeka järgmine vastane on Narva Trans ja pallitakse karikasarja veerandfinaalis, see kohtumine toimub Narvas 24. aprillil. Trans on meistriliigas praegu kindlalt viimasel kohal.

«Lähme andma endast parima ja ehk suudame üllatada, nendel on seal ka probleeme,» sõnas Tiirik.

Meistriliigas kohtutakse uue nädala laupäeval (28. aprillil) taas Nõmme Kaljuga - see kohtumine toimub Tallinnas. Järgmine kodumäng on Tammekal 5. mail Paide Linnameeskonna vastu ja see kohtumine toimub juba Tamme staadionil. Mäng algab kell 17.

Tammeka on praegu meistriliigas eelviimasel ehk üheksandal kohal, kuid Tammeka on pidanud mitmest meeskondadest paar mängu vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles