Pannkoogid said söödud, kuid tudengipäevade peod ja katsumused alles algavad

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Carmen Hallimäe (vasakult) sai pannkoogihommiku korraldatud, kuid Eliis Turvase, Anna Kuuse, Britta Rohtmetsa, Reelika Tammekivi, Eliisa Kirke Kaldre, Margret Tigase ning Frederik Mathias Helmi ja Joonas Masingu katsumused ning tudengipäevade juubeliaasta ligi 90 üritust algavad alles reedel.
Carmen Hallimäe (vasakult) sai pannkoogihommiku korraldatud, kuid Eliis Turvase, Anna Kuuse, Britta Rohtmetsa, Reelika Tammekivi, Eliisa Kirke Kaldre, Margret Tigase ning Frederik Mathias Helmi ja Joonas Masingu katsumused ning tudengipäevade juubeliaasta ligi 90 üritust algavad alles reedel. Foto: Sille Annuk

Tänavused Tartu kevadised tudengipäevad said hoo sisse esmaspäeval raeplatsil lumest ja lörtsis hoolimata korraldatud pannkoogihommikuga. Suurem möll läheb lahti aga reede õhtul, kui Raadil lumepargis peetakse öölaulupidu. Kokku üheksa päeva vältava kevadfestivali täidavad pea sada tuntud, aga ka uut üritust, millest mitmele on oodatud ka linlased.

Kõik, mida viimase poole aasta jooksul toimkonnad on plaaninud, saab korraldatud, kinnitas tudengipäevade projektijuht Frederik Mathias Helm. «Algus oli küll veidi halli varjundiga, sest meil pole vist kunagi pannkoogihommikul nii halba ilma olnud, aga suures plaanis on seis hea,» lisas ta.

See tähendab, et õnnestuma peaks ligi 90 üritust, millest nii mõnegi kuulutasid päevajuhid välja ka pannkoogihommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles