Kodu võib olla ka kuus ruutu ja ratastel

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kelly Vainlo ja tema kallima Kristofer Kallase koduks olev Citröeni väikebuss on küll päevinäinud, kuid väga vastupidav ja töökindel. Ratastel kodu pole paari kordagi alt vedanud. 
Kelly Vainlo ja tema kallima Kristofer Kallase koduks olev Citröeni väikebuss on küll päevinäinud, kuid väga vastupidav ja töökindel. Ratastel kodu pole paari kordagi alt vedanud. Foto: Kelly Vainlo

Armas kodu ei pea tingimata olema suur ega isegi vundamendi peale ehitatud. See võib olla pisike, armas ja isegi ratastel. Sellise võimaluse on valinud mitu noort eestlast, nende hulgas ka laske- ja murdmaasuusataja Kelly Vainlo (28) ning tema kallim Kristofer Kallas (28).

Vainost ja Kallasest sai paar kolm aastat tagasi ning nende esimese ühise kodu leidmise lugu on justkui muinasjutust. Noored kaalusid paljusid variante, kuni jõuti ühisele otsusele soetada traditsioonilise kodu asemel hoopiski päevinäinud kaubik, millega ringi sõites mööda maailma mälestusi korjata.

Vainlo ja Kallas kirjeldavad endid kui vaba mõttemaailmaga, seiklus- ja reisihimulisi ning aktiivset elu nautivaid inimesi. «Koduks ehitatud kaubik lubab meil sellist elustiili nautida,» ütles Kelly Vainlo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles