TÜ korvpallinaiskond lõpetas põhiturniiri kolmandana

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinises Tartu resultatiivseim mängija Triin Teppo.
Sinises Tartu resultatiivseim mängija Triin Teppo. Foto: Kaspar Kallip

Naiste meistriliiga põhiturniiri viimases kohtumises jäi kodusaalis mänginud Tartu Ülikooli naiskond 60:77 alla Tallinna Ülikoolile.

TÜ ASK koduleheküljel kirjutatakse, et mängu sai paremini käima Tartu Ülikool, võites esimese veerandi 17:13. Seejärel tegid aga külalised võimsa spurdi ja võitsid teise veerandaja 18:5. Seega poolajale mindigi tallinlannade 31:22 eduseisul.

Sarnaselt mängu algusele õnnestus kolmas veerand jällegi paremini kodunaiskonnal, mis võideti 21:18. Viimast kümmet minutit domineeris siiski Tallinna Ülikool 28:17 ja kirjutas sellega tabelisse kümnenda võidu numbritega 77:60.

Tallinlastel oli parem viskepäev: nad olid paremad nii kahepunkti-, kolmepunkti- kui ka vabavisete tabavusprotsendilt.

Tartu Ülikooli parim oli harjumuspäraselt kaksikduubli teinud Triin Teppo 16 punkti ja 10 lauapalliga. Liisi Sokman ja Sheila Kodanik viskasid võrdselt 11 punkti.

Tallinna Ülikooli poolel jõudsid kahekordse punktisummani koguni viis mängijat. Pirgit Püü viskas 19, Ashley Wallace 17, Oksana Miil 15, Mirjam Nikolai ning Trine Kasemägi mõlemad 10 punkti.

Ülikooli naiskonnad kohtuvad omavahel juba 24. märtsil Tartu Ülikooli spordihoones algavates poolfinaalmängudes. Finaali pääseb kaks võitu kogunud naiskond. Teises poolfinaalis on vastamisi Eclex ja Audentes SG/Noortekoondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles