VALIMISED Urmas Heinaste: Tartus tuleks taastada valimisringkonnad (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Urmas Heinaste viibis eelmisel nädalal kodus eneseisolatsioonis. Vaktsineeritud ta ei ole enda tervise tõttu, kuid ta leiab, et kaitsesüstimine on vajalik. Samas vaktsineerimise riiklik korraldus on tema hinnangul veidi vildakas.
Urmas Heinaste viibis eelmisel nädalal kodus eneseisolatsioonis. Vaktsineeritud ta ei ole enda tervise tõttu, kuid ta leiab, et kaitsesüstimine on vajalik. Samas vaktsineerimise riiklik korraldus on tema hinnangul veidi vildakas. Foto: Sille Annuk

Tartu Herbert Masingu kooli haridustehnoloog ja loodusainete õpetaja Urmas Heinaste (60) kandideerib Tartus Tulevikuerakonna (TULE) nimekirjas ainukesena.

Eelmisel aastal Vabaerakonna ja Elurikkuse erakonna ühinemisel tekkinud partei ei jõudnud kohalikeks valimisteks põhjapanevat programmi välja töötada ning mitmed TULE liikmed valisid kandideerimiseks suuremate erakondade nimekirjad. Sellest hoolimata astub Heinaste Tulevikuerakonna ainukese esindajana Tartus valimisvõitlusse.

Ajame juttu telefonitsi, sest viibite eneseisolatsioonis. Sellest johtuvalt uurin, kas olete koroonaviiruse vastu vaktsineeritud?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles