Järjekord Tartu politseimajas paneb ootajate närvid proovile (1)

Kertu Rannu
, suvereporter
Copy
Eile hommikupoolikul ootas politsei- ja piirivalveameti Tartu teenindusbüroos hulk inimesi kannatamatult enda järjekorranumbri ilmumist tabloole. Ootajatele on alati aeg pikk, eriti veel siis, kui passima peab koroonaajastul külg külje kõrval võõrastega.
Eile hommikupoolikul ootas politsei- ja piirivalveameti Tartu teenindusbüroos hulk inimesi kannatamatult enda järjekorranumbri ilmumist tabloole. Ootajatele on alati aeg pikk, eriti veel siis, kui passima peab koroonaajastul külg külje kõrval võõrastega. Foto: Ragnar Peets

Politsei- ja piirivalveameti teeninduspunktides on ID-kaardi ja passi nõutamist ning dokumentide kättesaamist alati suviti rohkem kui muul ajal, sel aastal on tung aga veelgi suurem. Kes praegu sinna aja broneerib, selle kord jõuab kätte alles septembri lõpus või oktoobris.

Eile hommikul oli Riia tänavale juba enne teenindus büroo avamist kohale tulnud selline hulk inimesi, et ukse taga lookles lausa mitmekümnemeetrine saba. Aeg kulus ning kell veerand üksteist polnud Anna Cherny, kes võttis järjekorras koha sisse juba enne üheksat, ikka veel oma dokumenti kätte saanud.

Uued tingimused

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles