Galerii ERMi juures käivad viimased ettevalmistused Rally Estonia avamiseks

Lenel Karu
, reporter
Copy

Loetud tunnid on jäänud Rally Estonia ametliku avamiseni Eesti Rahva Muuseumi juures ning hommikust saati kihab elu nii pealava kui hooldusala juures. 

Esimest korda pärast Mehhiko rallit pääsevad inimesed hooldusalale ning näevad oma silmaga, kuidas toimetavad WRC autode juures mehhaanikud ja tiimide taustajõud. Täna hommikul algas testikatse, esimene ametlik kiiruskatse toimub täna õhtul kell 20.38 Raadil. Mehhaanikud on boksides kõik valmis pannud ning ootavad ralliässade saabumist. 

Avashow ettevalmistuseks on seevastu iga minut arvel ning pealaval teevad proove erinevad tuntud artistid, et detailideni üle vaadata valgusefektid, heli või hoopis taustatantsijate liikumine. Rally Estonia poodiumil astuvad alates kella 19.30st üles näiteks Daniel Levi koos bändiga, Estonian Voices, Stefan, WATEVA, Ivo Linna ja Supernova, nublu, Cartoon või Gameboy Tetris. 

Muusika mürtsub peatumatult ning tribüünid on publikule valmis seatud. Igal pool on näha silte, mis märgitavad erinevaid alasid ning ühtlasi ligipääse vastavalt «Low intensity» või «High intensity» piirkondadesse.

Täna õhtul kell 19.15 on võimalik Raadi kohal jälgida Red Bull lennushow'd «Flying Bulls», kell 20.00 sõidab Rally Estonia poodiumile esimene võistlusauto ja kell 20.38 stardib esimene auto Raadi kiiruskatsele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles