Tartumaale lisandus 14 nakatunut

Tartu Postimees
Copy
Covid-19 haiglaosakond.
Covid-19 haiglaosakond. Foto: Tairo Lutter

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2976 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 416 ehk 14% analüüside koguarvust. 14 positiivset analüüsitulemust laekus Tartumaale ja neli Jõgevamaale. 

Rahvastikuregistri andmetel lisandus enim uusi nakatunuid Harjumaale, kus viirus tuvastati 260 inimesel. 208 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 72, Lääne-Virumaale 19, Järvamaale 17 ning Tartumaale 14 koroonapositiivset. Pärnumaale lisandus seitse ning Jõgeva-, Rapla-, Võru- ja Valgamaale neli uut juhtumit. Viljandimaale lisandus kolm, Saaremaale kaks ning Lääne- ja Põlvamaale üks uus nakatunu. Neljal koroonaviiruse kinnituse saanul polnud rahvastikuregistris elukoht märgitud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 558,7 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 10,9%.

Tänahommikuse seisuga viibib haiglas 431 Covid-19 patsienti.

Eile algas Eestis vaktsineerimine koroona vastu. Kokku tehti 207 vaktsineerimist. Esimesena alustati haiglate, kiirabide ja perearstikeskuste tervishoiutöötajate vaktsineerimist Ida-Virumaal, Tallinnas ja Tartus ning alates sellest nädalast järk-järgult juba üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles