Pildid ⟩ Burger King avas Lõunakeskuses uksed täna, KFC avab homme

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Lõunakeskusesse lisandub kaks rahvusvahelise kiirtoiduketi esindust. Täna avas keskuses uisuväljaku kõrval Burger Kingi esindus ning homme avab Lõunakeskuse ees parklas Hawaii Expressi ja Pet City esindusega samas majas uksed Kentucky Fried Chicken (KFC).
 

Täna kell 15 uksed avama pidanud Burger Kingi juurde kogunes järjekord juba pea tunnikene varem. Nii otsutati, et esindus hakkab teenindama plaanitust pool tundi varem.

Et rahvas liigselt järjekorras ei trügiks, seisis Tartu esimese Burger Kingi esinduse juures ka turvamees, kes jälgis, et inimesed distantsi hoiaks, ning laskis järjekorras seisvaid inimesi toitu tellima jaokaupa. Turvatöötaja sõnas, et avamise eel väike järjekord küll oli, kuid õnneks trügimist ja tunglemist ette ei tulnud. Tunglemise vältimiseks peavad turvatöötajad Burger Kingi juures korda ka paaril järgneval päeval

Homme avab Tartu esimene KFC esindus uksed Lõunakeskuses kell kümme. Veel täna seisid selle esinduse ukse ees oranžid koonused ning ehitajad vaatasid hoonet mõtliku pilguga. KFC esindusel on ka läbisõiduteenindus.

Lisaks Burger Kingile ja KFC-le töötab juba kümme aastat Lõunakeskuse territooriumil kiirtoidurestoran McDonald's.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles