Galerii Avariis osalenud mõlemad juhid väidavad, et nägid fooris sõitu lubavat tuld (5)

Copy

Täna kella 12.30 paiku põrkasid Tartus Aardla ja Võru tänava ristmikul kokku sõiduautod Volkswagen Golf ja Toyota. Ühes sõidukis oli üks, teises kaks inimest. Kiirabi vaatas nad kohapeal üle, Toyotas kaasa sõitnud naine tuli viia täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse.

Päästjad puhastasid sõidutee autojuppidest ja peatasid õlilekke. Üks sõidusuund oli avarii järel umbes tunni vältel liikluseks kinni ning tee puhastamise ja avariiliste masinate äraveo ajaks suleti liiklus lühiajaliselt mõlemas sõidusuunas.

Sündmuskohal töötanud avariipolitseinik Agnes Tilkson kirjeldas, et esialgsetel andmetel soovis Volkswageni juht sõita otse üle Aardla ristmiku siis, kui foorituli juhi sõnul seda veel lubas. Oma Toyotaga vastu sõitnud juht soovis teha vasakpööret ja väitis, et ka talle oli foorituli veel ristmikule sõita lubanud. Nii põrkasidki kaks sõidukit kokku.

«Et õnnetuses said inimesed viga, alustas politsei väärteomenetlust, et välja selgitada, kuidas ja kelle süül avarii juhtus,» märkis avariipolitseinik.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles