Galerii Eesti Laulu esimene poolfinaal mängiti läbi

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy

Täna päeval käis Tartu ülikooli spordihoones Eesti Laulu läbimäng, uksed õhtusele kontserdile avatakse publikule kell 18. 

Pärast läbimängu vestles Tartu Postimehega Jennifer Cohen, kes kirjutab laule koos Luisa Lõhmusega. Coheni sõnul tuli tema võistluslaulu ping-pongi kujund isiklikust elust. «Käisime poistega pinksi mängimas ja meile mõlemale Lauraga tundus, et mõnikord inimesed mängivad teistega samamoodi ning see võib segadusse ajada,» rääkis muusik. Tema sõnul kasutabki ta muusikat näiteks hingevalu välja elamiseks.

Muusikud Anett ja Fredi rääkisid, et nende muusikamaitsed ühtivad ning võistluslugu sündis nii, et Fredil oli loodud kitarril harmoonia ning sõnad kirjutati sinne juurde koos. «Kui laulul on tugev kontseptsioon, sünnib see lihtsalt,» ütles Fredi ning rõhutas, et Eesti Laul võiks pigem olla laulude võistlus ja mitte nii väga esinejate omavaheline konkureerimine.

Esimesena astub täna õhtul võistlustulle Rasmus Rändvee ilma bändi ja taustalauljateta. Tänased külalisesinejad on Ines ja 5miinust ning kõiki kontserte juhivad Tõnis Niinemets ja Karl-Erik Taukar.

Korraldajad soovitavad kontserdile aegsasti kohale tulla ja eelistada liiklemisel bussi. Eesti Laulu poolfinaalid leiavad aset 13. ja 15. veebruaril Tartu ülikooli spordihoones, finaalkontsert on 29. veebruaril Saku suurhallis.

Esimese poolfinaali esinejad

Anett x Fredi – «Write About Me»

Egert Milder – «Georgia (On My Mind)»

Inga – «Right Time»

Jennifer Cohen – «Ping Pong»

Kruuv – «Leelo»

Laura – «Break Me»

Little Mess – «Without a Reason»

Rasmus Rändvee – «Young»

Renate – «Videomäng»

Revals – «Kirjutan romaani»

Stefan – «By My Side»

Synne feat. Väliharf – «Majakad»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles