Tartu tänavatoidufestival tuleb koos tsirkusega

Tartu Postimees
Copy
Njämm-njämm!
Njämm-njämm! Foto: Sille Annuk

Eeloleval nädalavahetusel peetakse Aparaaditehases ja Kastani tänaval kolmandat Tartu tänavatoidufestivali.

Lisaks tänavatoidule saab ka seekord kahe päeva jooksul nautida rahvusvahelise tsirkusefestivali TaDaa! programmi kolmel laval.

Suurel kahepäevasel tänavatoidupeol on korraldajate sõnul nii klassikalist kui ka värsket, üllatuslikku ja eksootilist tänavatoitu. 

Samal ajal toimuval rahvusvahelisel tänavaartistide festivalil TaDaa! astuvad üles kümned tänavaartistid, kes täidavad festivaliala muusika, tantsu, tsirkuse, teatri, tuleetenduste, akrobaatika ja muu meelelahutusega kogu perele. 

Tänavatoidufestival väärtustab rohelist mõtteviisi ja vähendab koormust ümbritsevale keskkonnale. Kogu üritus on plastkõrrevaba, toitu ja jooke serveeritakse ainult taaskasutatavatelt või biolagunevatelt nõudelt.

Tänavatoidufestival toob endaga kaasa liikluskorralduse muudatused. Festivaliala hõlmab lisaks Aparaaditehase hoovile ka sajameetrise lõigu Kastani tänavast. Külastajatel ja tavapäraselt Kastani tänavat liiklemiseks kasutavatel linnakodanikel palutakse jälgida ajutisi liiklusmärke ja liikluskorraldajate juhiseid. Liikluskorralduse muutus kehtib 15. juuni hommikul kella seitsmest kuni 16. juuni õhtu kella kaheksani.

Tartu tänavatoidufestival toimub koostöös Telliskivi loomelinnaku, TaDaa! festivali, Hektor Design Hosteli ja Tartu linnaga. Kogu kultuuriprogramm ja sissepääs festivalialale on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles