Tartu võrkpallinoored alustasid hooaega Põltsamaal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Poiste U-18 (1995. ja varem sündinud) võistkond Premium 7 / Salva Tartu esindas läinud nädalavahetusel Põltsamaal SK Duo-t Eesti noorte Karikavõistluste tsooniturniiril.

Viie võistkonna vahel peetud jõuproovil saadi kahe võidu ja kahe kaotusega kolmas koht, mis paraku jättis meie noored selleaastaselt karikavõistluste finaalturniirilt eemale.

Treener Oliver Lüütseppa sõnul näidati turniiri esimesel päeval täitsa korraliku mängu, kuid teisel  kippus mõni poiss väsima ja sooritusest kadus vajalik sära. Samuti kurtis teener koosseisu emotsionaalse liidri puudumise üle: «Karl Kera ja Erik Kergand on küll mänguliselt võistkonna vedajad, kuid sooviks nende poolt rohkem lisa ka võistkonnavaimu ja mänguemotsiooni ülalhoidmisel.» Treener tõi  esile Sten Trahvi ja Karl Piiri: «Treeningute põhjal poleks neilt nii korraliku panust oodanudki.»

Põltsamaal toimunud tsooniturniiri tulemused:
Premium 7 / Salva Tartu - Orava PK 3:0
Premium 7 / Salva Tartu - Põltsamaa Sport SK 1:3
Premium 7 / Salva Tartu - Viljandi SK 3:1
Premium 7 / Salva Tartu - Valga VK Viktooria 1:3

Võistkonda kuulusid:
Erik Kergand, Karl Kera, Sten Trahv, Silver Vaino, Reigo Harkmann, Sander Sõõru, Karl Piir, Kristen Puusepp, treener Oliver Lüütsepp

Kolmas koht tagas võimaluse mängida kohtadele 7-12, kus vastasteks tulevad Pärnu, Viljandi, Tallinna VK Täht, Narva ja Hiiumaa võistkonnad. Turniir toimub 4-6. november.
 

Sama vanuseklassi tütarlaste võistkond pidi oma tsooniturniiril leppima neljanda kohaga ja hakkab samuti püüdma parimal juhul seitsmendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles