Loomemajanduskeskus ootab põnevate äriideedega inimesi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu loomemajanduskeskus tegutseb Kalevi tänavas.
Tartu loomemajanduskeskus tegutseb Kalevi tänavas. Foto: Sille Annuk

Tartu loomemajanduskeskus ootab 10. septembrini uute ideedega loomeinimesi osalema kolmekuulises äriplaani koostamise programmis.

Eelinkubatsiooni programm annab loomeettevõtlusega alustavatele inimestele algteadmised ettevõtlusest. Koolituse lõpuks kirjutavad osalejad valmis äriplaani ja kaitsevad seda komisjoni ees. Äriplaani edukalt kaitsnutel on võimalik liituda loomemajanduskeskuse tegevusega ja taotleda rendiruume keskuse hoonetes.

Tartu loomemajanduskeskuse juhi Reigo Kuivjõgi sõnul on kindlaim moodus oma äriideega õnnestuda teha selle alusel korralik äriplaan. «Kursusele ootame inimesi, kellel on idee juba olemas. Aitame idee korralikult läbi mõelda ja isegi äri alustamise toetusi taotleda,» lisas ta.

Eelinkubatsiooni programmi oodatakse nii meeskondi kui ka üksikisikuid, kes soovivad alustada ettevõtlusega loomemajanduse valdkonnas. Kandideerida võivad ka juba loodud kuni kahe aasta vanused loomeettevõtted, kes soovivad oma äriidee põhjalikumalt läbi töötada ja koostada äriplaani.

Tänavu toimub eelinkubatsiooni programm Tartu loomemajanduskeskuses 14. korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles