Estonian Air tõstab Tallinna-Tartu lennud päevasele ajale

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennukid Tartu lennujaamas.
Estonian Airi lennukid Tartu lennujaamas. Foto: Margus Ansu

Alates 5. septembrist tõstab Estonian Air seni hilisõhtul pealinna ja Emajõelinna vahel lennanud lennuki reisid päevasele ajale. Uus graafik jääb kehtima oktoobri lõpuni, sealt edasi lubab lennufirma reiside arvu suurendada.

Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras kinnitas, et firmal on lähiregioonide liinidel lennukipark limiteeritud. Talvel on aga kavas kehtestada Tallinna-Tartu lennuliinil tänasest tihedam graafik.

Täpsema lennuplaani on firma lubanud avalikustada lähinädalatel. Selle koostamisel on lähtutud edasilennuvõimalustest läbi Tallinna Euroopa suurlinnadesse, nagu Amsterdam, Brüssel, Kopenhaagen, Moskva, Stockholm, Oslo jt, lisas Parras.

Estonian Air teenindab ajutiselt lennuliini Tallinna ja Tartu vahel päevasel ajal. Lennud toimuvad kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles