Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse esimehe konkursil osaleb üheksa kandidaati

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Klaas.
Urmas Klaas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse esimehe konkursil osaleb üheksa kandidaati. Kliinikumi nõukogu langetab lähipäevil otsuse, keda kutsuda konkursi vestlusvooru.

Kliinikumi nõukogu esimehe Urmas Klaasi sõnul on rõõmustav, et konkurss on sedavõrd laia kandepinda pälvinud. «Nõukogul on valida tugevate kandidaatide seast,» kinnitas ta. 

Kliinikumi nõukogu langetab lähipäevil otsuse, millised kandidaadid kutsuda konkursi vestlusvooru. Vestlused on kavas järgmisel nädalal. Järgmise sammuna pärast juhatuse esimehe valimist kuulutab nõukogu välja konkursi juhatuse liikmete leidmiseks.

Seoses kliinikumi juhatuse liikmete volituste lõppemisega 30. septembril kuulutas Tartu ülikooli kliinikumi nõukogu välja konkursi juhatuse esimehe leidmiseks. Kandideerimisdokumendid tuli konkursile esitada 16. juuli keskpäevaks.

Kliinikumi uue juhatuse volitused algavad 1. oktoobril ning juhatuse liikmed valitakse viieks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles