Tartu Uue Teatri ühisrahastuskampaaniasse on panustatud juba 286 000 eurot

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lai 37 asuv endine võimlahoone on Uue Teatri koduks olnud juba mitmeid aastaid, ühisrahastuskampaania abil soovitakse maja aga endale päriseks osta.
Lai 37 asuv endine võimlahoone on Uue Teatri koduks olnud juba mitmeid aastaid, ühisrahastuskampaania abil soovitakse maja aga endale päriseks osta. Foto: Margus Ansu

Laia tänava maja ostuks ühisrahastukampaania käivitanud Tartu Uus Teater annab teada, et tänase seisuga on koos 85 protsenti vajaminevast summast ehk 286 000 eurot.

Ühisrahastukampaania lõppeesmärk on koguda 335 000 eurot. Teatrimaja ostuks on saanud oma panuse anda soetades Uue Teatri juubeliraamatu, ostes pileti Uue Teatri suvelavastusele «Kremli ööbikud» või omandades kaheks aastaks nimelise tooli teatrisaalis. 

«Me täname selle toetuse eest 18 000 «Kremli ööbikute» piletiostjat, 52 nimelise tooli ostjat ja veel sadu suuremaid ning väiksemaid toetajaid, kelleta see kõik võimalik poleks,» kirjutas Uus Teater sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles