Politsei otsib möödunud nädalavahetusel Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EuroParki infomärk, millele on otsa sõidetud.
EuroParki infomärk, millele on otsa sõidetud. Foto: Lõuna prefektuur

1. juunil kella 10 paiku juhtus Raatuse ja Pika tänava ristmikul liiklusõnnetus: mööda Pikka tänavat Fortuuna tänava suunas liikunud Audi riivas ootamatult vasakult ette keeranud, seni tuvastamata tumedat sõiduautot.

Kui esmalt arvas Audi juht, et tal õnnestus äkkpidurdusega kokkupõrget vältida, siis Karlova linnaosas peatudes avastas ta siiski oma masina esikaitseraualt nühkejäljed. Sarnased avariimärgid peaksid olema ka Audile ette keeranud tumedal sõidukil, mis niisamuti pärast kerget kokkupõrget oma sõitu jätkas.

Audi, millele ette sõideti.
Audi, millele ette sõideti. Foto: Lõuna prefektuur

Samal päeval kella 13.40 paiku juhtus liiklusõnnetus Riia tänava eramu sisehoovis, kus prügikonteinereid tühjendava Scania veoki ja Lexuse vahelt läbi lipsata püüdvale Audile sõitis prügiauto riivamisi külge.

3. juuni õhtul avastati, et Turu tänava EuroParki parkimisplatsil on otsa sõidetud infomärgile.

Kõigil, kel on infot nende liiklusõnnetuste kohta, palutakse neist teada anda avariipolitseinike telefonil 730 8814, infotelefonil 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles