Nädalavahetus möödus Tartus kakeldes ja tülitsedes

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Lõuna prefektuuri teatel toimus möödunud nädalavahetusel mitmeid vägivaldseid konflikte, millest paljud olid seotud purjus inimestega.

11. mail lõi alkoholi tarvitanud 25-aastane mees Tartus Vanemuise tänava eramus tuttavat 27-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta arestikambrisse kainenema. Samal päeval teatati, et Tartus Emajõe lähistel löödi alkoholijoobes 29-aastast naist. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks traumapunkti. Lööjat ja juhtumi üksikasju selgitab politsei.

12. mail löödi Tartus Kalda teel 16-aastast noormeest. Meedikud andsid noorukile esmaabi ning seejärel pöördus nooruk ühes vanemaga üksikasjade selgitamiseks jaoskonda. Samal päeval teatati, et Kambja vallas Lemmatsi külas puhkes endiste elukaaslaste vahel tüli, millesse sekkus 18-aastane perepoeg. Rüseluse käigus sai noormees viga ning meedikud viisid ta Tartu ülikooli kliinikumi tervisekontrolli. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

13. mai hilisõhtul puhkes Tartus Pikal tänaval tüli tuttavate meeste vahel. Konflikt käigus lõi joobes 41-aastane mees 63-aastast meest, kellele meedikud sündmuskohal esmaabi andsid. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta esmalt kainenema.

Ööl vastu 14. maid teatati, et Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutuses puhkes kolme mehe vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai viga 25-aastane mees ning meedikud viisid ta esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas kinni kaks joobes 27-aastast meest ning viis nad esmalt arestimajja kainenema.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles