Tartu linna eelarvesse laekus esimese kolme kuuga ligi viiskümmend miljonit eurot

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja plats Tartus
Raekoja plats Tartus Foto: KRISTJAN TEEDEMA/

2018. aasta esimese kolme kuuga laekus Tartu linna eelarvesse tulusid 47,4 miljonit eurot, mis moodustas 27 protsenti tulude eelarvest. Tulud on olnud 10,7 miljonit eurot suuremad kui kulud.

Suurimaks tuluallikaks on Tartu linnas üksikisiku tulumaks, mida laekus 19,5 miljonit eurot ehk 26 protsenti eelarvest. Maksutulusid kokku laekus 19,8 miljonit eurot. Lisaks tulumaksule laekus eelarvesse veel maamaks ning kohalikest maksudest reklaamimaks, teede ja tänavate sulgemise maks ning parkimistasu. Toetusi on laekunud 22,5 miljonit eurot, kaupade ja teenuste müügist 4,7 miljonit eurot ning muid tulusid 0,4 miljonit eurot.

Kulude maht on olnud 36,7 miljonit eurot ehk 21 protsenti eelarvest. Suurimad väljaminekud on olnud hariduse valdkonnas. Tööjõukulud on olnud 14,6 miljonit eurot, majandamiskulud 11,6 miljonit eurot, toetusi on antud 5,3 miljonit eurot ning põhivara soetuseks on kulunud 4,9 miljonit eurot. Intressikuludeks ja laenude tagasimaksmiseks on kulunud 0,3 miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles