Eile Põltsamaa lähistel majapõlengus raskelt viga saanud mees suri

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa vallas põles talu maani maha.
Põltsamaa vallas põles talu maani maha. Foto: Eili Arula / Tartu Postimees

Eile kell veerand üks päeval said päästjad teate Põltsamaa vallast Nurga külast, kus põles elumaja. Päästjad leidsid sündmuskohale jõudes maja juurest ka tugevaid põletushaavu saanud 61-aastase mehe, kes hiljem haiglas suri.

Päästetööde juhi Urmas Ojala sõnutsi andis põlengust teada juhuslik möödasõitja ning päästjate kohale jõudes oli maja lausleekides.

61-aastane maja peremees sai küll põlevast hoonest välja, kuid sai tugevaid põletushaavu. «Tal olid kõik riided selga ära põlenud, ilmselt proovis ta tulekahju ise kustutada,» märkis päästetööde juht.

Urmas Ojala sõnutsi oli tules kannatada saanud mees teadvusel, kuid tema seisund oli niivõrd kriitiline, et ta viidi kiirabiga kohe Tallinna haiglasse. Paraku ei õnnestunud meedikutel mehe elu päästa.

Päästjad kustutasid tulekahju paari tunniga. Majast jäid alles vaid söestunud seinad.

Päästekeskuse menetlusinspektori esialgsel hinnangul või tulekahju saada alguse hooletusest kütmisel. Pliit oli äärmiselt kehvas seisukorras ja katkine ning selle ümber palju põlevmaterjali ning rämpsu. Miks tulekahju nii hilja avastati ja mees nii tõsiseid põletushaavu sai, on seni selgusetu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles