Maamess toob Tähtvere linnaosa tänavatele suurema liikluskoormuse (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess möödunud aastal.
Maamess möödunud aastal. Foto: Sille Annuk / Postimees

Maamessi korraldajad annavad teada, et läheneva suurürituse tõttu on messikeskuse lähistel tänavatel oodata märgatavalt tihenevat liiklust. 

Suuregabariidilisi masinaid kohtab tänavatel juba selle nädala lõpus, maamess avab uksed järgmisel neljapäeval.

Maamessi ülespanek algab juba lähipäevil, mil hakkavad saabuma rasked veosed põllu- ja metsatehnikaga. Korraldajad paluvad liiklejatelt tähelepanelikkust ja kannatlikku meelt, sest veosed on suuregabariidilised, vajavad manöövriteks rohkem ruumi ning on liikluses aeglasemad.

Neljapäeva, 19. aprilli hommikul kell 10 avatakse maamess huvilistele ning mess kestab laupäeva, 21. aprilli kella 16ni. Korraldajate sõnul võib esineda liiklusseisakuid, liiklejatel palutakse tähelepanelikult jälgida ajutisi liiklusmärke ja täita reguleerijate korraldusi.

Messi mahavõtmine algab 21. aprillil kell 17 ning vältab umbkaudu nädala.

Tihedama liiklusega tuleb arvestada eelkõige Fr. R. Kreutzwaldi, F. Tuglase, Betooni ning Tähtvere tänaval. Tallinna poole sõitjatel palutakse võimaluse korral kasutada Fr. R. Kreutzwaldi tänava asemel Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteed.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles