Tänasest ootavad Lille maja noorsootöötajad kõiki noortetuppa

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lille Maja noortetuba avab alates tänasest taas uksed.
Lille Maja noortetuba avab alates tänasest taas uksed. Foto: Sille Annuk / Postimees

Täna avab Lille maja noortekeskuse noortetuba pärast kuuajalist remonti taas uksed noortele.

Lille maja noortetuba avatakse noortele uutel kellaaegadel. Veebruarist on noortetuppa oodatud noored alates 5. klassist esmaspäevast neljapäevani kell 14–19, reedeti kell 14–21 ja laupäeviti kell 12–15.

Avapeol valmistatakse ühiselt küpsisetorti, kujundatakse sõbrapaelu ning arutatakse interaktiivsetel meetoditel üheskoos noortetoa kevadhooaja tegevuse üle. Ülejäänud aja vältel saavad noored tegeleda nooretoa tavapäraste asjadega: mängida lauamänge, piljardit, lauajalgpalli ja Xboxiga ning suhelda eakaaslaste ja noorsootöötajatega.

Ajakava:

15.30–16.30 küpsisetordi valmistamine

17–18 sõbrapaelte kujundamine

18–18.45 tordi söömine ning aruteluring

«Oleme tänulikud Tartu linnale, kes on igal aastal panustanud meie maja kordategemisse. Eelmisel aastal sai Lille maja uue fassaadi, sel aastal uue vee- ja kanalisatsioonitorustiku ning teise korruse saali põranda. Iga aastaga muutuvad tingimused paremaks,» sõnas Lille maja direktor Hele Riit. «Uuendusena on sellel aastal noortetuba kord kvartalis lahti ka pühapäeviti. Sõbrakuul, täpsemalt 18. veebruaril, toimub koostöös Tartu noortevolikoguga noortetoas pühapäevane pannkoogihommik kell 12–13, kuhu on oodatud lisaks noortevolikogu enda noortele ka Lille maja noortetuba külastavad noored,» lisas Riit.

Noortetoas tegutsevad klubid ja ringid. Kõik avatud noortetoa ettevõtmised on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles