Torustiku ehitus sulgeb osaliselt Kuperjanovi tänava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutise liikluskorralduse skeem.
Ajutise liikluskorralduse skeem. Foto: Kuvatõmmis

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et seoses soojatorustiku ehitusega on laupäeval ehk 27. jaanuaril kell 8-20 liikluseks suletud J. Kuperjanovi tänav lõigus Tiigi tänavast Veski tänavani. 

Bussiliini number 7 ajutine marsruut on Pepleri - Tiigi (vasakule) - Vaksali (paremale). Teenindamata jäävad peatused Vallikraavi ja Kuperjanovi. Loodud on üks ajutine bussipeatus, mis on tähistatud Tiigi tänavale Naerumaa lasteaia taha.  

Bussiliini number 20 ajutine marsruut Tähtvere suunas on Pepleri - Tiigi (vasakule) - Vaksali (paremale) ja kesklinna suunas J. Kuperjanovi - Kastani - Tiigi (vasakule) - Pepleri (paremale).

Tähtvere suunas jäävad teenindamata peatused Vallikraavi ja Kuperjanovi. Kesklinna suunal jääb teenindamata peatus Vallikraavi. Ajutine bussipeatus on tähistatud Tiigi tänavale Naerumaa lasteaia taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles