Aparaaditehases oodatakse koeri kohvikusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer diivanil. Pilt on illustratiivne.
Koer diivanil. Pilt on illustratiivne. Foto: Georg Kõrre

Tartu Coffeelingu röstikoda koostöös Karritehasega kutsub kõiki koeraomanikke ja koeraarmastajaid koos oma neljajalgsete sõpradega 6. jaanuaril kell 12 Aparaaditehasesse, et veeta hariv laupäev koos lõunatades ning kogemusi jagades. 

Kohvikus ootavad osalejaid ja nende lemmikuid mitmed auhinnamängud ja loosimised ning soovi korral on võimalik kõigil näidata, mille poolest just nende koerad on talendikad. Feliveti kliiniku loomaarst ja Eesti maaülikooli õppejõud Aleksandr Dedjulja räägib lemmikute tervisest ja vaktsineerimisest ning vastab küsimustele.

«Mõte koerahuvilisi kohvikusse külla kutsuda on peas mõlkunud juba pikemat aega. Sellega tahame külalistele teada anda, et neid võetakse alati meie juures oma neljajalgsete sõpradega soojalt vastu,» ütles röstikoja esindaja Vassili Niroda.

Koerte kohvikupäeva korraldab Coffeeling esimest korda, kuid huvi korral soovib röstikoda koostöös Karritehasega seda jätkata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles