Lõunakeskuses avati turismiinfopunkt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turist. Pilt on illustratiivne.
Turist. Pilt on illustratiivne. Foto: Erik Prozes

Alates sellest nädalast on Tartut külastavatel turistidel võimalus turismiinfot saada lisaks Raekoja platsil asuvale külastuskeskusele ka Lõunakeskuses avatud turismiinfopunktist. 

Tartu linna ja maakonda puudutavatele küsimustele vastavad ja vajalikku infot jagavad turismiinfopunktis SA Tartumaa turismi infospetsialist ning sealsamas pakutakse ka piirkonda tutvustavaid trükiseid.

Samuti saab turismiinfopunktist soetada Piletilevis ja Piletimaailmas müügil olevaid pileteid ning Lõunakeskuse kinkekaarte. Turismiinfopunkt asub kaubanduskeskuse enda infopunkti kõrval ning on avatud järgnevatel kellaaegadel:

E suletud

T-N 13.30-19

R 12-19

L 10-19

P 10-18

Linnakaardid ja piirkonda tutvustavad materjalid on Lõunakeskuse infospetsialisti olemasolul kättesaadavad ka väljaspool turismiinfopunkti lahtiolekuaegu.

Lõunakeskuse turismiinfopunkt on mõeldud eelkõige autoga või bussiga liikuvatele turistidele, kellel on kesklinnas asuvasse külastuskeskusesse raskem ligi pääseda.

Turismiinfot saab ka telefonil +372 744 2111 ja meili teel info@visittartu.com ning kodulehelt www.visittartu.com.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles