Tudengid treenivad pingeliseks käruralliks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengipäevade uus üritus on laupäevane käruralli, milleks usinamad saavad juba valmistuda. Pildil tudengipäevade maskott Villem ning korraldajad Hendrik Roland Helm (vasakult), Madli-Johanna Maidla, Villem Pata ja Peeter Paaver.
Tudengipäevade uus üritus on laupäevane käruralli, milleks usinamad saavad juba valmistuda. Pildil tudengipäevade maskott Villem ning korraldajad Hendrik Roland Helm (vasakult), Madli-Johanna Maidla, Villem Pata ja Peeter Paaver. Foto: Margus Ansu

Igal aastal on tudengite sügispäevad sisse juhatanud varahommikune Avatuut üliõpilaselamute juures, kus ühise virgutusvõimlemisega kuulutatakse festival alanuks. Seekord said tudengid ühikates aga kauem magada, sest Avatuuduga neid üles ei aetud.

Tudengipäevade projektijuht Hendrik Roland Helm rääkis, et Avatuut on küll läbi aegade olnud festivali traditsioon, aga kuna pannkoogihommik on muutunud üliõpilaste ja tartlaste seas aina menukamas, leidis korraldusmeeskond, et ühine suur koogisöömine kaasab palju rohkem inimesi ja täidab seega tähelepanu tõmbamise üritusena sügispäevade eesmärki palju paremini. Ta ei välistanud, et kunagi tuleb Avatuut tagasi.

«Kunagi alustasime kahe panniga ja tegime tunnis umbes viiskümmend kooki, nüüd jagame nelja tunniga välja umbes kolm tuhat pannkooki,» ütles Helm. Raeplatsil pakutakse veel ka näiteks vahvleid ja putru, mis samuti mõnuga nahka pistetakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles