Veneetsia filmifestivalil võistleb ka Tartu animaator

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval sõitis Roland Seer ka ise Veneetsiasse, et olla «Amalimbo» esilinastusel kohal. Tartu Postimehe palvel saatis Seer endast Riia lennujaamas tehtud mobiilifoto.
Esmaspäeval sõitis Roland Seer ka ise Veneetsiasse, et olla «Amalimbo» esilinastusel kohal. Tartu Postimehe palvel saatis Seer endast Riia lennujaamas tehtud mobiilifoto. Foto: Erakogu

Augusti viimasel päeval alanud 73. Veneetsia rahvusvaheli­­se filmifestivali lühifilmi­­de programmis linastub sel ree­­del ka tartlase Roland Seeri animeeritud lühifilm «Amalimbo». Filmi režissöör on Rootsis elav argentiinlane Juan Pablo Libossart.

Kuidas teie ja Rootsi režissööri Juan Pablo Libossarti koostöö alguse sai?

See sai teoks meie Eesti-poolse produtsendi Marianne Ostrati kaudu, kes näitas minu töid režissöörile. Juanil oli juba tükk aega olnud soov teha animatsiooni ja kui ta nägi minu töid, siis ta mõtles, et vot selle tüübiga tahan koostööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles