Narva maanteel suletakse laupäeval üks sõidusuund

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu linnavalitsus

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et  asfalteerimistööde tõttu suletakse laupäeval kell 7–19 liikluseks Narva maanteel kesklinna suund Mäe ja Raatuse tänava vahel.

Ümbersõit on Vabadussilla ja Vabaduse puiestee kaudu.

Raatuse tänavalt on lubatud sõita Narva maanteele ainult vasakpöördega Võidu silla poole, vastassuunavööndi kaudu. Ajutine Atlantise bussipeatus asub Raatuse tänaval ja Vene peatus (kesklinna suund) asub Vene tänava ringristmikul.

Võidu sillalt saab Raatuse tänava poole sõita marsruudil Fortuuna-Põik-Raatuse jne.

Mäe tänava ja Narva maantee ristmik jääb liikluseks avatuks.

Linnaliinibussid number 4 ja 7 sõidavad kesklinna suunas marsruudil Narva maantee - Vabadussild - Vabaduse puiestee jne. Bussid ei läbi Vene ja Atlantise peatusi. Ajutine Vene peatus asub Vene tänava ringristmikul, bussid peatuvad ka Raeplatsi peatuses.

Asfalteerimistöö ajal toimub liiklus linnast väljuvas suunas ajutiselt mööda vastassuunavööndit ning bussid number 4 ja 7 ei läbi sellel ajal Kivi peatust, ajutine peatus asub põhipeatuse vastas sõiduteel.

Bussid number 1, 5, 15 ja 16 ei läbi Atlantise peatust, ajutine peatus asub Raatuse tänaval.

Teetööde piirkonnas on kehtestatud piirkiirus 30 km/h ja tööde käigus liikluskorraldust muudetakse, seega palutakse juhtidel tähelepanelikult jälgida reguleerijate märguandeid ning liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles