Ühtse kogukonna tunne Annelinnas. On see võimalik? (1)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna seltsi juhatuse liikmed Hannes Kärsna ja Riina Kallas leiavad, et Annelinn on võrreldes aastatetaguse ajaga palju parema infrastruktuuriga ja aina rohelisem linnaosa, samuti on maju mitmevärviliseks värvitud ja maalingutega kaunistatud.
Annelinna seltsi juhatuse liikmed Hannes Kärsna ja Riina Kallas leiavad, et Annelinn on võrreldes aastatetaguse ajaga palju parema infrastruktuuriga ja aina rohelisem linnaosa, samuti on maju mitmevärviliseks värvitud ja maalingutega kaunistatud. Foto: Kristjan Teedema

Sel nädalal kestavad Annelinna päevad, mille eestvedaja on aasta alguses asutatud Annelinna selts. Seltsi juhatuse liikmed Hannes Kärsna ja Riina Kallas rääkisid festivalinädalal nii seltsi loomisest, Annelinna päevadest kui ka annelinlastes suurema kogukonnatunde loomisest.

Miks otsustasite nagu teisedki linnaosad luua päris oma linnaosaseltsi? 

Hannes Kärsna: Selts on põhimõtteliselt loodud nende inimeste algatusel, kes on väga aktiivsed Annelinna elanikud ja näevad, et tahaks siin midagi ära teha. Peame aga arvestame, et meie linnaosas elab ligi 30 000 inimest ja me ei saa tegutseda päris nii, et need üksteist inimest, kes juhivad seltsi, teevad kõik oma tahtmise järgi, vaid peame tegutsema elanike soovist lähtudes. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles