Sulgpalli GP-finaalis võimutsesid taas tartumaalased

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpalli GP-finaali segapaarismängu võitjad Kristjan Kaljurand (paremalt esimene) ja Laura Kaljurand (paremalt teine) ning teiseks tulnud Raul Käsner ja Helina Rüütel.
Sulgpalli GP-finaali segapaarismängu võitjad Kristjan Kaljurand (paremalt esimene) ja Laura Kaljurand (paremalt teine) ning teiseks tulnud Raul Käsner ja Helina Rüütel. Foto: Heiki Sorge

Tallinnas Punase tänava sulgpallihallis peeti nädalavahetusel Eesti GP-sarja finaalvõistlust sulgpallis, kus osalesid GP edetabeli kaheksa parimat mees-ja naisüksikmängijat ning neli mees-, nais- ja segapaari.

Esikohad jagati neljale Eesti klubile: TÜASK võitis kolmes mänguliigis (meesüksikmängus, meespaarismängus ja segapaarismängus), Triiton ja Nõo SK olid edukad koos naispaarismängus ning ToSK võitis naisüksikmängus, teatas sulgpallitreener Heiki Sorge.

Meesüksikmängu esikoha võitis Rainer Kaljumäe (TÜASK) ja teiseks jäi Mihkel Laanes (Triiton). Naisüksikmängu võitjaks tuli Getter Saar (ToSK), kes alistas finaalis Kati-Kreet Marrani Nõost.

Meespaarismängus ei lasknud ennast üllatada Eesti meistrid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (TÜASK), kes alistasid finaalis kahes geimis Rainer Kaljumäe ja Mikk Õunmaa (Triiton).

Naispaarismängus võitsid samuti Eesti meistrid Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teesalu (Triiton), kes võitsid samuti kahes geimis TÜASK paari Kertu Marguse ja Laura Kaljuranna.

Segapaaride mäng osutus võistluste kõige põnevamaks, sest selles olid mängud kõige pingelisemad ja nõudsid võitja selgitamiseks kolme geimi. Selgus ka üllatusvõitja.

Kristjan Kaljurand ja Laura Kaljurand võitsid esikohamängus otsustava geimi 21:19 ja sellega alistasid nad selle aasta Eesti meistrid Raul Käsneri ja Helina Rüüteli (Nõo SK). Segapaaride võiduga tuli Kristjan Kaljurand võistluse ainukeseks kahekordseks võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles