Rand täitus sooja ilmaga rahvaga, aga pissida pole kuhugi (2)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Valeri Krylov pidi pühapäeval pojaga Emajõe vabaujulast lahkuma, sest hoolimata soojadest ilmadest on tualetid mai keskel ikka veel lukus.
Valeri Krylov pidi pühapäeval pojaga Emajõe vabaujulast lahkuma, sest hoolimata soojadest ilmadest on tualetid mai keskel ikka veel lukus. Foto: Sille Annuk

Tartus Supilinna ääres asuvas Emajõe vabaujulas oli pühapäeva päikeselisel pärastlõunal sadakond inimest, kes sõprade ja lastega rannamõnusid nautisid. Paraku on rannas täiuslikkusest puudu üks vajalik asi: hoolimata suvistest ilmadest on tualetid kindlalt lukus.

Pühapäeval pidi nördinult WC-de juurest minema sammuma näiteks Valeri Krylov, kes soovis oma pojaga seda vajalikku kohta kasutada.

«Nüüd ei teagi, kuhu peame minema. Lootsime, et saame ka jalad liivast puhtaks pesta siin, aga peab midagi muud välja mõtlema,» nentis Valeri Krylov. «Mõnda aega tagasi oli siin kirjas, et tualetid avatakse aprillis, ja selle teadmisega me täna ka randa tulime.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles