JÄLLE! Eurovisioonil lavale trüginud mees ronis Tartus taas eurolaulikuid segama (8)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Meelis Kaldalu ronis laupäeva õhtul Tartus kontsertetenduse ajal lavale, et Conchita Wursti ees põlvitada ja talle lilled kinkida.
Meelis Kaldalu ronis laupäeva õhtul Tartus kontsertetenduse ajal lavale, et Conchita Wursti ees põlvitada ja talle lilled kinkida. Foto: Sille Annuk

Eile õhtul Tartus korraldatud kontsertlavastuse «Suudlev Tartu» lõpuosas, kui parajasti esitati üheskoos Tanel Padari ja Dave Bentoni laulu «Everybody», ronis muusikute sekka lavale varemgi skandaalseid asju korraldanud Meelis Kaldalu.

Kaldalu pääses kuidagi lavale ning ulatas Eurovisioonil kümne aasta eest võidutsenud Conchita Wurstile lille. Suitsukatteks oli mees endale kaela riputanud kaardi kirjaga «press», justkui oleks ta ajakirjanik.

Ehkki suuremat tüli mehest polnud, olid artistid kutsumata külalist nähes üksjagu üllatunud, aga õnneks see intsident nende laulmist ei takistanud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles