Kreekaroomlased pidasid aastalõputurniiri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestest jagus võõrustajatele üks esikoht - Hardo Toots oli parim juunior.
Meestest jagus võõrustajatele üks esikoht - Hardo Toots oli parim juunior. Foto: tartumaadlus.planet.ee

18. detsembril peeti EMÜ spordihoones 12. Osvald Laane mälestusturniir maadluses

Legendaarse Tartu maadlustreeneri mälestust on 12 aasta jooksul austanud peaaegu kõik Eesti tuntuimad kreeka-rooma maadlejad. Kahel korral on selle omalaadse (neljas vanusegrupis peetud jõuproovid on vaid absoluutses kaalukategoorias) võistluse võitnud enne maailmameistriks tulekut ka Heiki Nabi.

Tänavu esmakordselt täiskasvanute vanusegrupis võitnud Raivo Kõluvere on ainukesena võitnud varem kõikides vanusegruppides - õpilased, kadetid, juuniorid, seeniorid! Samas ei ole seda turniiri võitnud meie olümpiavõistlejad.  

Üle-eelmisest aastat alates peetakse võimeteproov ka naistele. Kolmes kaalukategoorias esindatud tartlased suutsid võita kaks esikohta - Maria Kilk ja Gerlin Järvela, esikolmikusse mahtusid meilt ka Julia Kruglova, Julia Koltsova, Margit Korotkova ja Kaisa Muutra. Seevastu meestest jagus võõrustajatele üks esikoht - Hardo Toots oli parim juunior, Karlis Hallik, Vahur Steinberg, Mait Madi said teise koha, kolmanda koha väärilised olid Aimar Pikk, Leimar Pärtmaa, Konstantin Krehhov ja Märt Lest.
Aasta viimasest maadlusturniirist võtsid osa üheteistkümne klubi esindajad, võõrustajate esindus oli 23-liikmeline.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles