Tudengeil valmib tiksuv keelepomm

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored iduettevõtjad Anton Yeshchenko (vasakult), Kaia Tomson, Kristina Allik ja Andreas Valdmann loodavad pühapäevaks valmis meisterdada praktilise keelepommi.
Noored iduettevõtjad Anton Yeshchenko (vasakult), Kaia Tomson, Kristina Allik ja Andreas Valdmann loodavad pühapäevaks valmis meisterdada praktilise keelepommi. Foto: Kristjan Teedema

Keeleõppel kasutatav pommike, rakendus, mis võrdleb toidukaupade hindu, ning äpp, mis aitab kokku saada spordihuvilistel – Student Startup Campi kursusel osalejad loodavad, et nende lennukad ideed leivad peagi praktilist kasutust.

Idufirmasid tärkab Eestisse nagu seeni pärast vihma ning et tudengid valdkonnast süvitsi aimu saaksid, korraldataksegi juba kolmandat aastat sellist nädalapikkust ettevõtluskursust. Kursuse käigus arendavad tudengid veebi- ja mobiilirakenduse prototüüpe, mida esitletakse pühapäeval finaalüritusel Physicumis.

Startup Campi korraldaja Kai Islandi sõnul on idufirmadele äärmiselt tähtis IT-pool, kuid palju tähelepanu pööratakse ka kõigele muule, mida on tarvis start-up’i ettevõtte käivitamiseks, näiteks äriplaani loomine, turundus ja disain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles